Stötta podden

Gillar du Magiska godnattsagor? Bjud oss på en kaffe!

Vi älskar att göra podden Magiska Godnattsagor för er och era barn! Tycker du att vi gör ett bra jobb? Du får gärna stödja oss genom att gå med i Magiska Godnattsagor-klubben!

Det är en frivillig prenumeration där du som medlem betalar 29 kr per månad. Som tack för att du går med i Magiska Godnattsagor-klubben får du tillgång till våra klubbavsnitt. 

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Är det någon vars barn gärna vill ha tillgång till klubbavsnitten men kanske inte har ekonomi för det just nu? Hör av dig till oss så fixar vi ett gratiskonto! 

Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben idag och hjälp oss fortsätta sprida sagomagi! Krånglar ditt kort vid betalning? Läs mer på “Mitt kort funkar inte?” här nedan! Tack! 🙂

Vanliga frågor

Mitt kort fungerar inte?

Vi har fått nys om att några av er har tekniska problem vid betalningen. Det står att fungerande kort inte är giltiga. Vi har varit i kontakt med vår plattform och dom undersöker problemet. Fungerar det inte? Skicka ett mail till hej (snabel-a) magiskagodnattsagor.se eller kontakta oss på Instagram / Facebook så hjälper vi er med ett alternativ där man kan betala via Swish!

 

Var hittar jag kvitto och information om mitt abonnemang?

Du hittar den på mailkontot du använde när du registrerade dig. Hittar du den inte där heller? Kolla även i skräppost-mappen!

Hur låser jag upp klubbavsnitten?

Följ bara instruktionerna du fick i mailet du fick när du registrerade dig. 

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

I mailet du fick när du registrerade dig finns det information om hur du avslutar ditt abonnemang. Du har fortfarande tillgång till prenumerationsinnehåll fram till nästa förnyelsedatum, därefter kommer det att låsas igen.

Varför kostar klubben pengar?

Allt arbete görs just nu ideellt. Vi vill fortsätta att erbjuda våra lyssnare en gratis podcast. Vi hoppas att en frivillig prenumeration kan finansiera en del av podcasten.

Jag har Spotify family, men kan bara spela på en enhet?

Tyvärr är Spotifys prenumerationssystem för poddar skilt från deras andra abonnemang. Vi tycker det är lika märkligt som er, har man betalt för ett familjekonto borde det givetvis inkluderas där. Tyvärr så har vi ingen kontroll över deras plattform, och det finns inte heller några gratiskonton till Spotifys system som vi kan dela ut. 

Det man kan göra är att ta url:en som finns i registreringsmailet, och klistra in den i ett annat podcast-program (t.ex google podcast eller Apple Podcaster). Då får du tillgång till betalavsnitten även på en annan enhet. Krånglar det? Kontakta oss så hjälper vi er!