Stötta podden

Gillar du Magiska godnattsagor? Bjud oss på en kaffe!

Vi älskar att göra podden Magiska Godnattsagor för er och era barn! Tycker du att vi gör ett bra jobb? Du får gärna stödja oss genom att gå med i Magiska Godnattsagor-klubben!

Det är en frivillig prenumeration där du som medlem betalar 29 kr per månad. Som tack för att du går med i Magiska Godnattsagor-klubben får du tillgång till avskalade* avsnitt även på lördagar och söndagar. Tänk att få lyssna på oss varje dag!

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Är det någon vars barn gärna vill ha tillgång till helgavsnitten men kanske inte har ekonomi för det just nu? Hör av dig till oss så fixar vi ett gratiskonto! 

Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben idag och hjälp oss fortsätta sprida sagomagi! Krånglar ditt kort vid betalning? Läs mer på ”Mitt kort funkar inte?” här nedan! Tack! 🙂

* Lördagen och söndagens avsnitt är avskalade avsnitt med endast godnattsaga. Läs gärna mer om varför i vår FAQ nedanför!

Vanliga frågor

Mitt kort fungerar inte?

Vi har fått nys om att några av er har tekniska problem vid betalningen. Det står att fungerande kort inte är giltiga. Vi har varit i kontakt med vår plattform och dom undersöker problemet. Tills vidare kan man:
– prova med en annan mailadress
– prova med dator istället för mobiltelefon
– prova i ett nytt privat surf-fönster 

Fungerar det forfarande inte? Skicka ett mail till hej (snabel-a) magiskagodnattsagor.se så hjälper vi er! 

 

Var hittar jag kvitto och information om mitt abonnemang?

Du hittar den på mailkontot du använde när du registrerade dig. Hittar du den inte där heller? Kolla även i skräppost-mappen!

Hur låser jag upp helgavsnitten?

Följ bara instruktionerna du fick i mailet du fick när du registrerade dig. 

Varför är det "bara" godnattsaga på helgavsnitten?

vi inte vill att någon ska ”tvingas” betala för att höra sin egen önskning eller för att få höra ny fakta, så består helgernas avsnitt av sagor som Aida har hittat på.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

I mailet du fick när du registrerade dig finns det information om hur du avslutar ditt abonnemang. Du har fortfarande tillgång till prenumerationsinnehåll fram till nästa förnyelsedatum, därefter kommer det att låsas igen.

Varför kostar klubben pengar?

Allt arbete görs just nu ideellt. Vi vill fortsätta att erbjuda våra lyssnare en gratis och reklamfri podcast. Vi hoppas att en frivillig prenumeration kan finansiera en del av podcasten.